Thaise visum

Visa laosAls u een reis naar Laos plant, moet u van tevoren een visum aanvragen. Gelukkig is het proces relatief eenvoudig en zijn er een paar verschillende opties beschikbaar. Als je uit Thailand komt, kun je een Thais visum aanvragen, waarmee je Laos zonder problemen kunt binnenkomen. Je kunt ook vooraf vanuit je eigen land een Laotiaans visum aanvragen. Dit is meestal de gemakkelijkste optie, omdat u uw aanvraag online kunt indienen en uw visum snel ontvangt. Welke optie je ook kiest, zorg ervoor dat je alle benodigde documentatie hebt voordat je aan je reis begint.

Visum laosAls je van plan bent naar Laos te reizen, moet je ervoor zorgen dat je het juiste visum hebt. Laos viel vroeger onder dezelfde visumregeling als Cambodja en Vietnam, maar valt nu onder de Thaise visumregeling. Dit betekent dat als je al een Thais visum hebt, je dat ook kunt gebruiken om Laos binnen te komen. Als je echter geen Thais visum hebt, moet je een Laotiaans visum aanvragen bij een consulaat of ambassade. Het proces is relatief eenvoudig, maar kan een paar dagen in beslag nemen. Begin vroeg met het proces, zodat u zonder vertraging van uw reis kunt genieten.

Laos visumAls je een reis naar Laos plant, moet je ervoor zorgen dat je het juiste visum hebt. Laos biedt verschillende visa aan, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. Het meest voorkomende type visum is het Thaise visum, waarmee je maximaal 30 dagen in Laos kunt verblijven. Als u van plan bent langer te blijven, kunt u een zakenvisum aanvragen, waarmee u maximaal 90 dagen kunt blijven. Als u voor toeristische doeleinden reist, kunt u een toeristenvisum aanvragen, waarmee u maximaal 60 dagen kunt blijven. Welk type visum je ook kiest, zorg ervoor dat je het ruim voor je reis aanvraagt, zodat je geen problemen krijgt.

Meer info over het topic op deze site Laos visum.thaise-visum

Laos visum aanvragenAls u een reis naar Laos plant, moet u van tevoren een visum aanvragen. De beste manier om dit te doen is door een Thais visum aan te vragen bij uw dichtstbijzijnde Thaise ambassade of consulaat. Zodra u uw visum hebt verkregen, kunt u Laos zonder problemen binnenkomen. Bij het aanvragen van een Thais visum moet u uw paspoort, twee pasfoto's en de vereiste aanvraagkosten indienen. Daarnaast moet u mogelijk ook een bewijs van doorreis en financiële middelen voorleggen. Als u van plan bent om langer dan 30 dagen in Laos te blijven, moet u een Laotiaans visum aanvragen. De beste manier om dit te doen is om contact op te nemen met de Laotiaanse ambassade of het consulaat in Bangkok. U moet uw paspoort, twee pasfoto's en de vereiste aanvraagkosten indienen. Daarnaast moet u mogelijk ook een bewijs van doorreis en een bewijs van financiële middelen overleggen.

Kosten visum laos 2019Een Thais visum is niet vereist voor een verblijf van maximaal 30 dagen voor burgers van de meeste westerse landen. Voor een verblijf van langer dan 30 dagen kunt u voor aankomst een toeristenvisum voor 60 dagen aanvragen bij een Laotiaanse ambassade of consulaat. De kosten van een Laotiaans visum bedragen momenteel 30 USD voor een enkelvoudig visum en 42 USD voor een meervoudig visum. Een verlenging van het visum kan worden verkregen bij de Immigratiedienst in Vientiane tegen een toeslag van 2 USD per dag. Er zijn ook een aantal particuliere visumdiensten beschikbaar in Laos die tegen een extra vergoeding visa kunnen regelen.

thai-visa

Visum cambodjaAls u een reis naar Cambodja plant, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u over het juiste visum beschikt. Toeristen uit de meeste landen kunnen een visum bij aankomst krijgen, maar er zijn een paar uitzonderingen. Onderdanen van Afghanistan, Algerije, Arabische Emiraten, Iran, Irak, Koeweit, Libanon, Libië, Nigeria, Pakistan, Saoedi-Arabië, Somalië, Sri Lanka, Syrië en Jemen kunnen geen visum bij aankomst krijgen en moeten vooraf een visum aanvragen. Thaise onderdanen kunnen ook een visum bij aankomst krijgen Cambodjaanse visa zijn 30 dagen geldig en kunnen met nog eens 30 dagen worden verlengd. De kosten van een visum bedragen $30 voor de meeste nationaliteiten (inclusief Amerikanen), maar er geldt een toeslag van $5 voor Australiërs en Canadezen. Er is ook een 'stamping fee' van $2 die in Amerikaanse dollars moet worden betaald bij aankomst op de luchthaven Bij het aanvragen van een visum moet u twee pasfoto's en een ingevuld aanvraagformulier overleggen. Mogelijk moet u ook een bewijs van verder reizen voorleggen, zoals een geboekte vlucht of een busticket vanuit Cambodja Zodra je je visum hebt, ben je vrij om alles wat dit fascinerende land te bieden heeft te verkennen. Van de tempels van Angkor Wat tot de stranden van Sihanoukville, er is voor elk wat wils in Cambodja. Zorg er alleen voor dat je niet te lang blijft - als je dat wel doet, krijg je een flinke boete!

Cambodja visumDe visumvereisten voor Cambodja zijn eigenlijk vrij eenvoudig en ongecompliceerd, vooral als u uit een land als Thailand komt, waar u geen visum nodig hebt. In feite kunnen de meeste bezoekers maximaal 30 dagen in Cambodja verblijven zonder visum, waardoor het een geweldige bestemming is voor een korte vakantie. Als u echter van plan bent langer te blijven of zakelijke activiteiten te ondernemen, moet u van tevoren een visum voor Cambodja aanvragen. Het goede nieuws is dat de aanvraagprocedure relatief eenvoudig is en zowel online als bij het dichtstbijzijnde Cambodjaanse consulaat kan worden gedaan. Dus of u nu wilt genieten van de prachtige tempels van Angkor Wat of van de levendige sfeer van Phnom Penh, zorg ervoor dat u het juiste visum heeft voor uw reis.

visum-aanvragen-rusland

Visum cambodja aanvragenHet aanvragen van een visum voor Cambodja is een eenvoudig proces dat binnen enkele minuten kan worden afgerond. Er zijn twee soorten visa beschikbaar voor reizigers naar Cambodja: een toeristenvisum en een zakenvisum. Toeristische visa zijn geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen, terwijl zakelijke visa geldig zijn voor een verblijf van maximaal 60 dagen. De aanvraagprocedure voor beide soorten visa is hetzelfde en kan online of bij de dichtstbijzijnde Cambodjaanse ambassade of het dichtstbijzijnde consulaat worden ingevuld. Alle aanvragers moeten een ingevuld aanvraagformulier indienen, samen met een pasfoto en de toepasselijke visumkosten. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, wordt uw visum elektronisch afgegeven en is het geldig voor toegang tot Cambodja.

Visum cambodja nodigVanaf 1 februari 2019 moeten alle buitenlanders die van plan zijn Cambodja te bezoeken vooraf een visum aanvragen. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, maar de meest gebruikelijke is om online een visum aan te vragen via de website van het Cambodjaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Het proces is relatief eenvoudig, en zodra je je visum hebt, kun je maximaal 30 dagen blijven. Houd er rekening mee dat u een geldig paspoort moet hebben met ten minste zes maanden voor uw geplande aankomstdatum, evenals twee pasfoto's en de visumkosten (momenteel 30 USD). Als u uit Thailand komt, kunt u ook een Cambodjaans visum aanvragen aan de grens, maar houd er rekening mee dat deze optie alleen beschikbaar is als u het land over land binnenkomt. Dus als u een reis naar Cambodja plant, zorg er dan voor dat u uw visum van tevoren regelt - dat bespaart u een hoop gedoe.